Plattor

Är det dags att ta tag i uteplatsen därhemma, eller kanske gångvägen från exempelvis garaget fram till huset?

Då vill vi verkligen slå ett slag för en vanlig, slät betongplatta. Designen kan tyckas vara enkel, men faktum är att betongplattor som används i ett lite större sammanhang är ett oerhört effektivt sätt att göra platsen både snygg och lättskött. Detta är en mycket stilren lösning som fungerar i de allra flesta sammanhang och är dessutom ett prisvärt sätt att förädla dina utomhusytor. Allt fler upptäcker denna form av markbeläggning, som dessutom brukar smitta av sig på grannarna!

Den här klassiska betongplattan som du hittar hos oss finns i två huvudsakliga storlekar; 40 x 40 cm samt 35 x 35 cm och där höjden på varje platta är 5 cm. Kulörerna grå och grafit finns att välja på, för att ytterligare öka valfriheten och möjligheten att hitta det som passar in i din hemmamiljö. Betong är ett mycket tåligt material som används vid exempelvis husbyggen, där det ställs höga krav på en god kvalitet och lång hållbarhet. Genom att använda dig av betongplattor när du ska snygga till din uteplats eller gångväg kan du med andra ord vara säker på att det kommer hålla. Dessutom är de mycket lätta att hålla rena, så att du slipper lägga ner mycket tid på tråkigt och tidsödande underhåll.

De två olika måtten som finns tillgängliga fungerar till de allra flesta syften. Skulle ni dock vara intresserade av betongplattor med andra mått, är ni mycket välkomna att ta kontakt med oss på Listorps Cementgjuteri för att få en offert. Du kan självklart också kontakta oss med de eventuella funderingar du har kring markbeläggning i stort; vi hjälper dig genom att komma med tips och råd om vad som kan fungera hemma hos dig.